思托邦第三講:網絡中國的公民知識分子 I·CARE Salon 3rd session

(Please scroll down for English version)

影片

講者:曾金燕女士*

主持:周保松教授(政治與行政學系)

日期:2016 年 11 月 1 日(星期二)

時間:下午 5 時至 7 時

地點:香港中文大學康本國際學術園一樓大學書店

語言:普通話

合辦:大學書店、香港城市大學出版社

*講者簡介:

曾金燕,《中國女權 ── 公民知識分子的誕生》作者。生於 1983 年,福建客家人,曾發表多個紀錄片電影、詩歌、小說、評論等作品,目前為香港大學博士候選人。其博士論文主題涵蓋中國社會抗爭行動的新文化形式、社會活動家的身份政治、中國政府管治和公民社會之間的博弈演變、以及女權運動。

Speaker: Ms. Zeng Jin-yan*

Host: Prof. Chow Po-chung (Department of Government and Public Administration)

Date: 1 November 2016 (Tuesday)

Time: 5:00 - 7:00 pm

Venue: University Bookstore, 1/F, Yasumoto International Academic Park, The Chinese University of Hong Kong

Language: Mandarin

Co-organiser: University Bookstore, City University of Hong Kong Press

*Speaker’s Biography (Chinese Version Only)

曾金燕 (Ms. Zeng Jin-yan),《中國女權 ── 公民知識分子的誕生》作者。生於 1983 年,福建客家人,曾發表多個紀錄片電影、詩歌、小說、評論等作品,目前為香港大學博士候選人。其博士論文主題涵蓋中國社會抗爭行動的新文化形式、社會活動家的身份政治、中國政府管治和公民社會之間的博弈演變、以及女權運動。

Enquiry

I·CARE Centre for Whole-person Development

Tel: 3943 8621